AUDUSD paritesi yeni bir seansın en düşük seviyesine geriledi ve haftanın en düşük seviyesine geriledi. Satıcılar bir oyun yapar.

AUDUSD paritesi yeni bir seansın en düşük seviyesine ve haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu süreçte fiyat, 0,6637'deki 100 saatlik hareket alanının ve 4 saatlik grafikte 0,66346'daki 100 barlık hareketli ortalamanın altına düştü. Bu hareketli ortalamalar artık kısa vadede üst taraf direnci haline geliyor ve satıcılara en azından kısa vadede kontrol sağlıyor.

Bunu söyledikten sonra, satıcılara daha fazla kontrol sağlamak için yapılacak işler var.

20 Nisan'dan bu yana fiyat, 0,6361'den 0,67135'e hareket ederek yükseliş eğiliminde. Bununla birlikte, son birkaç hafta, temel hareketli ortalamaların fiyatı yakalamasına izin veren aşağı ve yukarı fiyat hareketi gördü. Bugün hareketli ortalamaların altına inmek, kısa vadede önyargıyı aşağı yönlü kaydırmaya yardımcı olur.

Bununla birlikte, satıcılar daha fazla kontrolü ele geçirecekse, 19 Nisan'ın en düşük seviyesinden yukarı hareketin %38,2'lik geri çekilmesinin yanı sıra 0,6579 ile 0,6585 arasındaki önemli bir salınım alanının kırılması gerekecek. Fiyat şu anda 0,6620 seviyesindeyken, bu kilit hedefe ulaşmadan önce aşağı yönde yer var.

AUDUSD döviz çiftini yönlendiren teknikler hakkında daha fazla bilgi edinmek için yukarıdaki videoyu izleyin.

Bu makale Greg Michalowski tarafından www.forexlive.com'da yazılmıştır.