USDJPY Teknik Analizi – Trend hala aşağı yönlü

esas Genel Bakış

Dün, yen Asya seansında net bir katalizör olmadan genel olarak güçlendi. O Fiyat bir anahtarı kırdığı için daha çok teknik bir hareket gibi görünüyor temel bir şeyden ziyade trend çizgisi.

Diğer tarafta, orada Cuma günü yapacağı gibi, güvercin bir Powell konuşması için bazı ön konumlandırmalar olabilir muhtemelen Eylül ayında bir faiz indirimi taahhüdünde bulunmak. Yine de büyük resimde, oran Esnek büyümeye yönelik kesintiler, ekonomik aktiviteyi artırmalı ve uzun vadeli tutmalıdır verim yüksektir.

Ayrıca, risk açık Taşıma işlemleri hala bir daha iyi bir seçenek. Yani, Federal Rezerv ile resim biraz daha karanlık olsa da faiz indirimleri ve BoJ'un olası faiz artırımları, yenin değer kazandığını görmek zor ABD ekonomisinde daha belirgin bir yavaşlama olmadan uzun vadede.

Bununla birlikte, eğilim şimdi aşağı yönde çarpık kalıyor, bu yüzden biraz "onaya" ihtiyacımız olacak. Daha fazla avantaj aramaya başlamak veya fikri atmak için teknik taraf.

USDJPY (Dolar) Teknik Analiz – Günlük Zaman Dilimi

Günlük grafikte şunları yapabiliriz USDJPY paritesinin 149,00 tutamacı civarındaki kırık trend çizgisini reddettiğini görüyoruz. ayrıca %38,2 Fibonacci için geri çekilme seviyesi. İşte bu noktada satıcılar 140,00 seviyesine düşmek için pozisyon aldı kulp. Alıcılar, fiyatın 149,00 seviyesinin üzerine çıktığını görmek isteyecektir yeni zirvelere doğru bir ralli için daha fazla inanç ve pozisyon kazanmak için.

USDJPY Teknik Analiz – 4 saatlik Zaman

Dilimi 4 saatlik grafikte şunları yapabiliriz Fiyatın geçen hafta aşağı yönlü trend çizgisinin biraz üzerine çıktığını görün, ancak Sonunda geri döndü ve fiyat altına düştüğünde daha da düştü 147,60 seviyesi civarındaki karşı trend çizgisi.

Fiyat şimdi çekildi Aşağı yönlü trend çizgisine geri dönün ve satıcıların bunu yapmasını bekleyebileceğimiz yer burasıdır. Trend çizgisinin üzerinde tanımlanmış bir riskle adım atın ve trend çizgisine bir düşüş için pozisyon alın. 140.00 tutamak. Alıcılar ise fiyatın kırıldığını görmek isteyeceklerdir 149,00 seviyesinin üzerinde bir kırılma için daha fazla kontrol ve pozisyon elde etmek için daha da yüksek kulp.

USDJPY Teknik Analiz – 1 saatlik Zaman

Dilimi 1 saatlik grafikte şunları yapabiliriz Fiyatın 146,00 support arasındaki önceki aralık içinde geri döndüğünü görün ve 148,00 direnci. Direnç bölgesi aşağı doğru doğru yaklaşıyor trend çizgisi, böylece satıcılar duraklarını koruyacakları güzel bir bariyere sahip olacaklar.

Bizim de bir yan dalımız var desteğin etrafındaki karşı trend çizgisi, bu nedenle bunun altında bir kırılma düşüş eğilimi görmelidir Satıcılar daha agresif bir şekilde yığılacağı için ivme artıyor. Alıcılar, Öte yandan, fiyatın 148,00 direncinin üzerine çıkması gerekecek. Yeni zirveleri hedeflemeye başlayın. Kırmızı çizgiler, bugün için ortalama günlük aralığını tanımlar.

yaklaşan Catalysts

Perşembe günü ABD İşsizlik Başvuruları rakamlarını ve ABD PMI'larını alıyoruz. Cuma günü, Japonya'da açıklanacak TÜFE ve Fed Başkanı Powell'ın yapacağı konuşmayla kapanışı yapıyoruz. Jackson Hole Sempozyumu.

Aşağıdaki videoyu izleyin

Bu makale Giuseppe Dellamotta tarafından www.forexlive.com tarihinde yazılmıştır.